GO! Opera & Food arrangementen i.s.m. Brasserie De Soester Duinen

In samenwerking met Brasserie De Soester Duinen hebben we twee prachtig arrangement voor u kunnen maken van Opera & Food. Wat dat u een combinatie van Queen Arthur met een Royal High Tea of een heerlijk en licht “Early Queens Dinner”?

Eerst een Royal High Tea, aansluitend naar Queen Arthur

Om 12.30 uur verwelkomen we u met een feestelijk glas bubbles, waarna u kunt genieten van een Royal High Tea bij Brasserie De Soester Duinen, om de hoek van openluchttheater Cabrio. Geniet van traditionele scones met clotted cream en jam, sandwiches met gerookte zalm, beenham of kaas, warme quiche, petit fours en bonbons en natuurlijk een verscheidenheid aan theesoorten en koffiespecialiteiten!

Aansluitend nodigen we u uit om de opera Queen Arthur bij te wonen die om 15.00 uur in openluchttheater Cabrio begint.

Een exclusief arrangement voor een onvergetelijke dag!
Boek ‘m voor het te laat is, want VOL=VOL!

 


Eerst naar Queen Arthur, aansluitend een Early Queens Dinner bij Brasserie De Soester Duinen

Van 15.00 – 16.30 uur geniet u van de opera pastiche Queen Arthur in Cabrio. Aansluitend verwelkomen we u met een feestelijk glas bubbles bij Brasserie De Soester Duinen, om de hoek van het openluchttheater.

Early Queens Dinner
Op uw tafel staat heerlijk kloosterbrood met boter voor u klaar. Als voorgerecht wordt een fraaie aardappel-preisoep met beenham geserveerd. Als hoofdgerecht kunt u kiezen uit in bier gestoofde kalfswangen met gebakken varkens procureur of gegrilde scholfilet met knolselderij en jus van ossenstaart. U sluit de avond af met een lekker kopje koffie of thee.

Een prachtig arrangement die geen van uw zintuigen onberoerd laat!
Boek ‘m voor het te laat is, want VOL=VOL!