BUTTERFLY – de derde productie van GO! Opera start januari 2019!

VROEGE VLINDER-ACTIE: Aanmelding vóór 1 november kost slechts €195. Daarna kost deelname €215.
MELD JE HIER AAN!

REGIONALE REPETITIESCHEMA’S 2019:
ALKMAAR – HILVERSUM – ARNHEM – ZWOLLE

Kim, een talentvolle Koreaanse manga- en animé-artieste, wordt door een cultuurclash geofferd in een meedogenloze strijd tussen mediamagnaten uit Seoul en New York. Ze wordt in de armen van de Amerikaanse mediamagnaat Pinkerton gedreven en valt voor zijn charmes. Het levert Kim niet alleen een baan, maar ook een zoon. Voor een nieuwe, grote animéproductie verbrandt Kim alle schepen achter zich en verhuist met haar zoontje naar New York,  niet wetende dat niet alleen Pinkerton daar wacht, maar ook zijn vrouw Kate. En het strenge asielbeleid in de VS…

Klik hier voor het hele verhaal.

Puccini’s Madama Butterfly vormt de inspiratiebron voor de derde opera pastiche van GO! Opera in 2019-2020 met regionale operaprojectkoren in de hoofdrol i.s.m. operaprofessionals. Met wereldberoemde werken van Puccini, Verdi, Mozart, Rossini, Strauss, Bizet en Monteverdi wordt Butterfly wederom een feest van herkenning!

Je kunt meezingen met het regiekoor of bij het orkestkoor. Jij kiest! Zin om mee te zingen? Laat het ons via email weten, dan houden we je op de hoogte!

Meld je aan om mee te zingen in het operaprojectkoor van Butterfly 2019 in de regio’s Noord-Holland Noord, Het Gooi, Veluwe en Noord-Overijssel. 

Deelname aan het GO! Opera Projectkoor in Het Gooi. De deelname omvat:

  • 9 muzikale repetities
  • 4 regierepetities
  • 2 tuttirepetities met solisten
  • 1 generale repetitie met orkest
  • 1 uitvoering
  • Bij voldoende plaats recht op gratis deelname aan de andere regionale GO! Projectkoren 2019

AKTIE: Bij aanmelding vóór 1 november 2019 betaal je slechts 195 euro i.p.v. 215 euro!
MELD JE HIER AAN!

Bij annulering van deelname is 25 euro administratiekosten verschuldigd. Bij annulering na 30-15 dagen voor aanvang van de eerste repetitie wordt maximaal 50% gerestitueerd. Bij annulering na 14 dagen voor aanvang van de eerste repetitie wordt maximaal 25% gerestitueerd. Bij annulering na aanvang is restitutie niet meer mogelijk.

In 2020 volgt Butterfly in de regio’s: Kennemerland, Utrecht, ZW Friesland en Groningen (o.v.b.).