BESTEL & STEUN GO! OPERA voor slechts 10 euro met deze unieke tulpenbollen met dubbele bladkroon! 100% gesponsord door Bollen & Zo!

Bestel hier uw WITTE BUTTERFLIES BEAUTIES bollenpakket!

HERNIEUWD AANBOD VAN ONZE SPONSORS Monique en Cornel van Schagen van Bollen & Zo! (de winkel van bollenkwekerij Nic van Schagen & Zn, tussen Alkmaar en Bergen). Zij zijn zó enthousiast over Queen Arthur van GO! Opera dat ze wederom 5.000 (!) tulpenbollen hebben aangeboden om als sponsoractie te verkopen. Een prachtige actie met 100% opbrengst voor GO! Opera…

DUS: we gaan wéér tulpenbollen verkopen en daarbij kunnen we alle hulp gebruiken, want ze mogen al vanaf december de grond in!

TIEN QUEEN PRACHTIGE DUBBELE TULPEN voor 10 euro
Koop een zakje voor een extra vrolijke lente in 2018 voor jezelf. En iedere keer dat je dan die prachtige dubbele roze tulpen ziet staan, dan denk je weer even terug aan die mooie voorstelling. Of bemiddel bij je vrienden, kennissen, familie en andere fans en gun ze ook een extra vrolijke lente.

Help ons 500 pakketjes met 10 schitterend witte Butterfly’s Beauties tulpenbollen te verkopen. Moet lukken, toch? En natuurlijk mag je meer doneren, want dan kunnen we alleen maar meer bereiken met GO! Opera!

Bestel hier uw WITTE BUTTERFLIES BEAUTIES bollenpakket!

Direct na betaling wordt je bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd of liggen ze klaar op de afgesproken afhaallokatie. Levering start vanaf zondag 28 oktober!

 

Tulp: Arlette Hanson
Kleur van de plant: Wit met soms een rood blosje
Hoogte van de plant: 35 cm
Plantdiepte: 10 cm
Planttijd: September-december
Bloeitijd: April-mei

Beschrijving:
Deze bijzondere dubbele witte tulp wordt exclusief door bollenkwekerij Nic van Schagen & Zn geteeld en is vernoemd naar de directeur van het Wintercircus Martin Hanson, Arlette Hanson. Deze tulp werd op 6 december 2012 gedoopt door Huub Stapel in het decor van het Wintercircus in theater De Vest in Alkmaar. Deze tulp heeft iets magisch doordat hij soms een rood blosje toont. Een echte blikvanger in uw tuin!

Bestel hier uw WITTE BUTTERFLIES BEAUTIES bollenpakket!

Tulp Double Sugar – UITVERKOCHT!
Kleur van de plant: roze wit
Hoogte van de plant: 45 cm
Plantdiepte: 10 cm
Planttijd: September-november
Bloeitijd: April-mei

Beschrijving:
De enorme grote dubbele bloem van Double Sugar is een zeer aantrekkelijk verschijning in de tuin. De bloem doet denken aan een pioenroos en door de zoete roze kleur doet hij zijn naam zeker eer aan. Aan het begin van de bloei heeft Double Sugar een roze bloem met wit hart. Wanneer hij langer bloeit wordt de bloem geheel roze. Deze tulp wordt door ons exclusief geteeld en verdient zeker een prominente plek in uw tuin !