Stichting GO! Opera is razend ambitieus. We willen onderscheidende operaproducties blijven maken om koorzangers te inspireren, bruggen te slaan met ervaren professionals en publiek te ontroeren met geweldige, herkenbare en drempelverlagende opera. Regionaal in heel Nederland.

Dat kost heel veel geld. Daarom zullen we ook via crowdfunding de broodnodige financiering moeten regelen. Wordt ook donateur, vriend of sponsor en help Stichting GO! Opera om dat te realiseren! Uw bijdrage -groot of klein- helpt ons enorm.

Steun GO! Opera met een donatie: alle kleine beetjes helpen!

 • GO! Opera Donateur > Eenmalig donatie van minimaal 5 euro (of een meervoud daarvan), u ontvangt onze digitale nieuwsbrief en blijft zo op de hoogte. KLIK HIER voor uw donatie!

Wilt u structurele steun bieden? Word dan Vriend van GO! Opera:

 • GO! Opera Vriend >Jaarlijkse bijdrage minimaal 50 euro (of een meervoud daarvan). ontvangt onze digitale nieuwsbrief “Gewoon, Opera!” Daarnaast bieden we u jaarlijks een entreebewijs voor een voorstelling naar keuze en kunt u uitnodigingen tegemoet zien voor bijzondere momenten. KLIK HIER om Vriend te worden!

Wilt u zakelijke ondersteuning bieden? Heel graag natuurlijk, u kunt ons op vele manieren ondersteunen:

 • GO! Opera Sponsor > Belangstelling? Laat het ons weten, wij nemen graag contact met u op
  Sponsoring is al mogelijk vanaf 100 euro. Uiteraard vermelden wij u op de sponsorpagina van de programmaboekjes. Ook logo-vermelding of een advertentie in de programmaboekjes is mogelijk. Neem contact met ons op!
   

Een bijzondere initiatief ontstond uit pure betrokkenheid van vijf vrienden van GO! Opera:

 • GO! Founding Fanclub –klik hier voor meer info
  De GO! Founding Fanclub ondersteunt niet alleen de kostbare ontwikkeling van onze operaproducties, maar financiert ook speciale beurzen voor deelname van talentvolle amateurkoorzangers die om budgettaire redenen anders niet aan GO! Opera deel zouden kunnen nemen. Jaarlijks ontvangt u een uitnodiging voor u en uw partner voor een van de voorstellingen van GO! Opera, inclusief een exclusieve aansluitende bijeenkomst voor genodigden.  Lid worden van kan al vanaf 250 euro.

Het maken van opera is duur, zelfs als je zoveel vrijwilligers en belangeloze hulp hebt. Stichting GO! Opera kan niet bestaan zonder de steun van fondsen, sponsors en donateurs.

Stort dus vandaag nog uw bijdrage en help GO! Opera met het maken van prachtige producties. Vul ook onderstaand formulier in, opdat we u een factuur of nota kunnen sturen van uw bijdrage:

Waarom is uw steun nodig?
Stichting GO! Opera is een ambitieus programma om

 1. Prachtige opera voor iedereen bereikbaar te houden;
 2. Verbindingen tussen regionale GO! Projectkoren realiseren;
 3. Grootschalige, complexe koorprojecten voor de toekomst mogelijk te houden;
 4. Amateur (koor)zangers te coachen in de verbetering van hun vocale techniek en
 5. Operaprofessionals een eerlijke bron van inkomsten te kunnen bieden.

Met de vele vrijwilligers maken we al enorm veel mogelijk. Maar er is ook geld nodig om alle kosten te kunnen betalen die voor opera noodzakelijk zijn. Helaas kunnen we dat niet alleen met deelnemersgelden en kaartverkoop bij elkaar brengen.

Doet u mee? Neem contact op met Roy Voogd, oprichter en directeur van GO! Opera op 0653 332 662 of mail naar roy@amateurkoor.nl.